24 mars, 2009

Lærer mener Darwins teori er i ferd med å bli tilbakevist - nyheter - Dagbladet.no

[Bilde fra flickrcc.bluemountain.net]
Det er ikke så ofte læreren i meg tar styring over mattelæreren i meg, men en artikkel i Dagbladet i dag fikk meg virkelig til å se rødt.
Jeg har egentlig en ganske høy terskel for uvitenhet, ettersom det alltids er en uoverskuelig mengde viten som finnes utenfor oss. Ingen vet spesielt mye egentlig. Det er alltid noe å strekke seg etter. Terskelen er imidlertid IKKE særlig stor for mennesker som bedriver overgrep mot unge hjerner. Denne Arendal-læreren (tenkte å sette lærer i anførselstegn her, men skal la det være...) det fortelles om i artikkelen påstår at evolusjonsteorien er i ferd med å bli tilbakevist og at skolen og skolebøkene bedriver løgn og bedrag som opprettholder inntrykket av at Darwinismen er den beste forklaringsmodellen vi har for utvikling på jorda. Det stinker selvsagt banal-kreasjonisme (et flott begrep som det blir referert til i artikkelen - Dagbladet velger heldigvis å ettergå galskapen litt i sømmene) av hele artikkelen og hele fyren, så han verken kan eller bør bli tatt særlig alvorlig.
Det som er ille, virkelig ille, er at dette mennesket daglig (iallfall ofte) står i et klasserom/areal sammen med småskoleelever. Tenk hva slik galskap kan gjøre med de uformede sinnene til ungene. Jeg håper foreldrene får samlet seg og slått ring rundt elevene slik at ikke denne læreren får slippes løs på flere enn nødvendig. Vedkommende var attpåtil ansvarlig for å drifte nettsider ved skolen og kunne spre propaganda-sprøytet sitt til mange, mange mennesker. Her har rektor virkelig sovet i timene! Men som også rektor innrømmer - man kan ikke ved ansettelse få klarhet i alt om en arbeidstaker, dessverre. Til rektors forsvar må det sies at den villedende retorikken ble fjernet fra nettsidene etter at den ble gjort kjent for rektor.

Lærer mener Darwins teori er i ferd med å bli tilbakevist - nyheter - Dagbladet.no

(Bilde er hentet fra flickrcc.bluemountain.net - en flott kilde til stock photos)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar